7938 2239 (021)
شای‌سوی (فول‌فت سویا)
 
شای‌سوی (نام تجاری) یک ماده خوراکی جهت استفاده در جیره‌های دام، طيور، اسب، آبزیان و انواع حیوانات خانگی است که برای تولید آن، دانه سويا به روش اکسترودر مرطوب با بخار تحت فشار مورد فرآوری قرار می‌گیرد. شای‌سوی حاوي درصد بالایي از چربي و منبع خوبي از اسيدهاي آمينه مي‌باشد. حرارت دادن هنگام فرآوري موجب تخريب عوامل ضدتغذيه‌اي موجود در دانه سويای خام به ويژه بازدارنده تريپسين مي‌شود. سويای پرچرب (فول‌فت سویا) را مي‌توان در فرمول خوراک گاوهای شيري و پراوري، گوسفند، طيور گوشتي، مرغهای مادر و تخمگذار، بوقلمون و شترمرغ، اسب، آبزيان و همچنین در تهيه غذای خرگوش و حيوانات خانگي  در تمامي سنين استفاده نمود.

هدف از فرآوري دانه سويا كاربرد ميزان مناسبي از حرارت جهت توليد بهترين ماده غذايي مي‌باشد. روش‌هاي متعددي براي فرآوري سويا در دسترس مي‌باشند كه همگی بر اساس كاربرد تركيبي از حرارت و زمان‌های مختلف و در مواردي استفاده از رطوبت و بخار مي‌باشند. عمده اين روش‌ها شامل اكستروژن، اكسپاندر، جت اسپلادينگ،  پرک كردن، پختن، برشته كردن، ميكرونيزه كردن و مايكروويو می‌­باشد.

سویای پرچرب تولید شده در كارخانه شرکت انرژی و پروتئین شايان با استفاده از فن‌آوري پيشرفته شرکت BÜHLER سوئیس و با آخرين تكنولوژي روز به روش اكسترودر مرطوب، توليد مي‌شود. استفاده از دستگاه‌ها و ماشین‌آلات ساخت کمپانی بولر و تکنولوژی پیشرفته سوئیس، موجب فرآوری کافی و دقیق شای‌سوی می‌گردد. به طور معمول، در سایر روش‌­های فرآوری سویا ممکن است، حرارت ناكافي يا فرآوري كم تأثير منفي بر كيفيت محصول به ويژه قابليت جذب اسيدهاي آمينه داشته باشد و نیز عوامل ضدتغذيه‌اي آن به ميزان كافي تخريب نگردد. همچنین حرارت بيش از حد يا فرآوري زياد نيز موجب تخريب اسيدهاي آمينه شده و از طریق ايجاد پيوند با ساير ترکیبات، اسیدهای آمینه را به محصولات غيرقابل هضم تبديل مي‌نمايد. 
 
دانلود کاتالوگ
با ما در تماس باشید